Σαν σήμερα: Η 27η Οκτωβρίου στην Ιστορία
1929, Νέα Υόρκη. Η Μαρί Κιουρί στο πανεπιστήμιο Σεντ Λόρενς, στη Νέα Υόρκη, σε εκδήλωση προς τιμήν της.
1932, Νέα Υόρκη. Ο Ιρλανδός ποιητής Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς, μιλάει στους δημοσιογράφους, στο ξενοδοχείο του, στη Νέα Υόρκη.
1954, Καλιφόρνια. Η Μέρλιν Μονρόε στο δικαστήριο της Σάντα Μόνικα, ετοιμάζεται να καταθέσει, στη δίκη για το διαζύγιό της, εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζο ΝτιΜάτζιο
1956, Παρίσι. Η Γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό φεύγει από το Παρίσι για το Λονδίνο, όπου θα συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.
1957, Νέα Υόρκη. Ο μουσικός Λούις Άρμστρονγκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, φεύγει από τη Νέα Υόρκη για περιοδεία στη Νότιο Αμερική.
1958, Λονδίνο. Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Φρανκ Σινάτρα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, στο θέατρο Οντεόν, στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα της ταινίας "Me And The Colonel".
1977, Καλιφόρνια. Η Φάρα Φόσετ, ο σύζυγός της Λι Μέιτζορς και η η Σοφία Λόρεν, σε γκαλά προς τιμήν του πρίγκιπα της Ουαλίας.
1982, Κίνα. Ο Πρόεδρος της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στο Σινικό Τοίχος. Ο Καντάφι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κίνα και παντού τον ακολουθούν άντρες της προσωπικής του φρουράς και Κινέζοι στρατιώτες, που δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει.
1990, Μαδρίτη. Ο Σοβιετικός Πρόεδρος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, με τον Ισπανό Πρωθυπουργό Φελίπε Γκονζάλες, στη Μαδρίτη, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του πρώτου στην Ισπανία.
Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών (vid)
15:57
Ολοκληρώθηκε η απολογία του σμήναρχου στο Αεροδικείο Αθηνών - Υπό κράτηση έως την Τρίτη
15:46
Συνάντηση Μελόνι-Βανς στο Μιλάνο: «Εργαζόμαστε με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μας»
15:43
Aπαλλαγή πρότεινε η εισαγγελεας για τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού
15:40