Ξεκινούν γεωτρήσεις στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ
Το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι γεωτρήσεις στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ από την Exxon Mobil και την Qatar petroleum είπε στο CNN Greece, ο υπουργός ενέργειας, εμπορίου, βιομηχανίας και τουρισμού της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.
Μιλώντας το περιθώριο του συνεδρίου του Economist o κ. Λακκοτρύπης είπε ότι υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες για το συγκεκριμένο οικόπεδο πολύ περισσότερο μετά τη ανακάλυψη του κοιτάσματος “Καλυψώ” που έδειξε ότι υπάρχει πετρελαϊκό σύστημα στο κέντρο της κυπριακής ΑΟΖ.
Αναφορικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή ο κ. Λακκοτρύπης είπε ότι η Κύπρος προσπαθεί συνεχώς να εμβαθύνει τις σχέσεις της με της εταιρίες που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στην περιοχή και με τις χώρες τους με σκοπό να οχυρώσει αυτές τις δραστηριότητες που θα γίνουν στην περιοχή.
Για τον East Med τέλος, είπε ότι προχωρούν οι μελέτες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη βιωσιμότητα του αγωγού τονίζοντας ότι είναι κορυφαίας προτεραιότητας για την Κύπρο να προωθηθούν αυτές οι ερευνητικές δραστηριότητες.
Ταυτοποιήθηκε ο ένοπλος που προσπάθησε να εισβάλει στο θέρετρο του Τραμπ και έπεσε νεκρός από πυρά
18:58
«Με ενοχλούσαν οι φωνές, δεν κοιμόμασταν» λέει ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους στο Αίγιο (vid)
18:45
«Οπλισμένος τρελός μπήκε στην οικία του προέδρου» - Η πρώτη αντίδραση του Λευκού Οίκου
18:33
FT: Μυστική συμφωνία Ρωσίας - Ιράν για την πώληση αντιαεροπορικών πυραύλων στην Τεχεράνη (pic)
18:22