Οι Βρετανοί τουρίστες επιμένουν… ελληνικά!
Ως μοναδική εμπειρία ανεκτίμητης αξίας περιγράφει τις διακοπές στην Ελλάδα ο επικεφαλής του τουριστικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα Independent, Σάιμον Κόλντερ (http://www.simoncalder.co.uk/) . Σημειώνει ότι οι τιμές είναι ανελαστικές και δηλώνει πως «όποια και εάν είναι η τιμή, θα βρούμε τρόπο να πάμε», αναφερόμενος στους Βρετανούς τουρίστες.
Υπογραμμίζει ότι οι Βρετανοί είναι «ερωτευμένοι με την Ελλάδα» , αναφέρει ως παράδειγμα τα νησιά της Κέρκυρας και της Κρήτης ενώ στέκεται ιδιαίτερα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως προορισμούς και στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους που μπορεί κανείς να επισκεφτεί στην Ελλάδα. Θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ανάπτυξης του τουρισμού στην ηπειρωτική Ελλάδα εφόσον βελτιωθούν οι υποδομές και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό με τρένο στην Πελοπόννησο.
Δούκας: «Με αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» - 450 γεύματα σε άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων
12:59
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές
12:49
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43
Σχοινάς και Λαζαρίδης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά πολλή δουλειά» - «Οι προκλήσεις είναι μπροστά»
12:34