FOCUS

Οίκος "Zolotas": Κοσμήματα διεθνούς ακτινοβολίας και διαχρονικής αξίας

Οίκος "Zolotas": Κοσμήματα διεθνούς ακτινοβολίας και διαχρονικής αξίας

Για περισσότερα από 120 χρόνια ο Οίκος «ZOLOTAS» κυριαρχεί, παγκοσμίως, στον τομέα του ποιοτικού κοσμήματος με φόρμες που συνδυάζουν την σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική καθώς και την τέχνη και την τεχνική του αρχαίου ελληνικού κοσμήματος.

Ο Οίκος υπό την ηγεσία του κ. Γιώργου Παπαλέξη, ξανάνοιξε κατάστημα στο Παρίσι την άνοιξη και φιλοδοξεί, όπως δηλώνει ο κ.Παπαλέξης στο CNN INSIGHTS, να επεκταθεί σε μεγαλοπούλεις του εξωτερικού τα επόμενα χρόνια. Τα κοσμήματα του Οίκου απευθύνονται στην παγκόσμια ελίτ και η επιτυχία του, όπως εξηγεί, οφείλεται στο γεγονός ότι διαφοροποιούνται σχεδιαστικά από εκείνα του παγκόσμιου ανταγωνισμού και ταυτόχρονα έχουν σταθερά υψηλή ποιότητα με ειδικές τεχνικές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά εξειδικευμένων τεχνιτών.

Ο Οίκος «ZOLOTAS» κατέκτησε την διεθνή αγορά μετά από μια ιδέα του πρώην πρωθυπουργού και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Ξενοφώντα Ζολώτα για την κατασκευή ενός κοσμήματος για την σύζυγό του βασισμένο σε μοντέλο από την Αρχαία Ελλάδα, με την συνεργασία του με διεθνούς φήμης σχεδιαστές και «μοντέλα» προβολής του,«ντίβες» της διεθνούς showbiz.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ