FOCUS

Πετρόφ στο CNN Greece: Η Ελλάδα πρέπει να είναι περήφανη για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού»

Κώστας Πλιάκος Κώστας Πλιάκος - CNN Greece

Η Ελλάδα πρέπει να είναι περήφανη για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» λέει στο CNN Greece o Ρώσος σούπερ σταρ, ιδιαίτερα αγαπητός στην πατρίδα του, Αλεξάντερ Πετρόφ, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής με σκηνοθέτιδα την Γελένα Πόποβιτς.

Ο Αλεξάντερ Πετρόφ μίλησε στο CNN Greece για το ρόλο του, την αγάπη του για την Ελλάδα και ευχήθηκε να γίνουν στο μέλλον παραγωγές ταινιών με συνεργασία ρωσικών και ευρωπαϊκών εταιριών.

Ο Αλεξάντερ Πετρόφ με τον δημοσιογράφο του CNN Greece, Κώστα Πλιάκο / Πηγή: CNN Greece - Λευτέρης Παρτσάλης

Η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης και συμμετέχουν ο σταρ του Χόλυγουντ Μίκι Ρουρκ και ο Αλεξάντερ Πετρόφ.

Το cast ολοκληρώνεται με εξαιρετικούς Έλληνες ηθοποιούς μεταξύ αυτών οι: Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και άλλοι πολλοί. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Γελένα Πόποβιτς και η μουσική του Πολωνού Ζμπίγκνιου Πράισνεερ, συνθέτη των κινηματογραφικών έργων του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

* Ευχαριστούμε το "Island Club & Restaurant" για την φιλοξενία των γυρισμάτων της συνέντευξης και την εταιρία Panas Sophisticated Hospitality που υποστηρίζει δράσεις γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ