Black Friday: «Φρενίτιδα» στα αμερικανικά καταστήματα
Η «φρενίτιδα» της “Black Friday” έχει συνεπάρει τους Αμερικανούς, οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς τα καταστήματα, προκειμένου να επωφεληθούν των μοναδικών προσφορών της ημέρας και να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν με πολύ μεγάλες εκπτώσεις.
Στα καταστήματα επικρατεί το αδιαχώρητο, αφού οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές, προκειμένου να κάνουν τα ψώνια που επιθυμούν, από τα πιο μικρά, μέχρι πιο ακριβά, όπως ηλεκτρικές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας.
Η Black Friday, όπως αποκαλείται η επόμενη της Ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στις ΗΠΑ, παρά την επωνυμία της, μόνο «μαύρη» δεν είναι για τους καταναλωτές καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα, η οποία θεωρείται για τους Αμερικανούς ως η απαρχή της περιόδου των χριστουγεννιάτικων αγορών, τα καταστήματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, προχωρούν σε εντυπωσιακές εκπτώσεις σε μία ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εκπτώσεις που ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να φθάσουν ακόμη και το 80%, σε σχέση με την αρχική τιμή.
ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις εργασίας στο δημόσιο
12:39
ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις με επιδότηση μισθού για προσλήψεις ανέργων
12:35
Οι στενές και μακροχρόνιες επαφές της πριγκίπισσας της Νορβηγίας με τον Έπσταϊν
12:32
Πέλλα: «Μαϊμού» λογιστής εξαπάτησε γυναίκα - Άρπαξε λίρες και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ
12:21