Εικόνες ολέθρου στις Μπαχάμες μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν
Εικόνες ολέθρου έρχονται από τις Μπαχάμες μετά το πέρασμα του φονικού τυφώνα Ντόριαν, ο οποίος άφησε πίσω του επτά νεκρούς, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.
Ο πρωθυπουργός του αρχιπελάγους της Καραϊβικής Θάλασσας, Χιούμπερτ Μίνις, εξέφρασε τους φόβους των Αρχών πως θα βρουν κι άλλα θύματα.
«Μπορούμε να περιμένουμε (πως θα βρούμε) κι άλλους νεκρούς», τόνισε ο Μίνις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.
Ο Ντόριαν, που εξασθένησε στην κατηγορία 2, κινείται προς τις ακτές της Πολιτείας της Φλόριντα των ΗΠΑ.
Εναέριες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν το πόσο καταστροφική ήταν η πορεία του Ντόριαν.
Οι κάτοικοι που κατάφερναν να βγουν από τα καταφύγια τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα.
Ο πρωθυπουργός των Μπαχαμών, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως στα νησιά Άκαμπο, που «χτυπήθηκαν» περισσότερο από τον Ντόριαν, εκτιμάται ότι έχει καταστραφεί το 60% των σπιτιών.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:44
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30