ΚΟΣΜΟΣ

H λίμνη που έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για… υποβρύχιες selfie

H λίμνη που έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για… υποβρύχιες selfie
Instagram/umbul_ponggok

Είναι ασυνήθιστο μία λίμνη να έχει… λογαριασμό στο Instagram, όμως η Umbul Ponggok αποτελεί λαμπρή και δημοφιλή εξαίρεση.

Βρίσκεται στην Ινδονησία και πρόκειται για μία μικρή λίμνη διαστάσεων 20x50, ωστόσο το πεντακάθαρο νερό της και τα πολύχρωμα ψάρια της την έχουν αναγάγει σε αγαπημένη επιλογή για selfies κάτω από το νερό.

Είναι ασυνήθιστο μία λίμνη να έχει… λογαριασμό στο Instagram, όμως η Umbul Ponggok αποτελεί λαμπρή και δημοφιλή εξαίρεση.

Βρίσκεται στην Ινδονησία και πρόκειται για μία μικρή λίμνη διαστάσεων 20x50, ωστόσο το πεντακάθαρο νερό της και τα πολύχρωμα ψάρια της την έχουν αναγάγει σε αγαπημένη επιλογή για selfies κάτω από το νερό.

Οι Αρχές έχουν φτιάξει ένα σύστημα που υδροδοτεί συνέχεια τη λίμνη με καθαρό νερό, πράγμα που την έχει καταστήσει ιδανική για όσους θέλουν να τραβήξουν μία πόζα με τα ψάρια.

Είναι χιλιάδες οι τουρίστες που συρρέουν στη λίμνη κάθε σαββατοκύριακο και οι τοπικές Αρχές φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια για να μην τους απογοητεύσουν.

Μάλιστα, στον βυθό της λίμνης έχουν τοποθετηθεί διάφορα αντικείμενα, όπως μηχανές, τηλεοράσεις για να μπορέσουν οι τουρίστες να τραβήξουν ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Η Umbul Ponggok έχει περισσότερους από 40.000 followers στο Instagram και είναι πολλοί οι influencers απ’ όλη την Ασία που την επισκέπτονται για να βγάλουν τη δική τους ιδιαίτερη selfie.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ