Πούτιν... on ice!
Τα γενέθλια είναι ζήτημα προσωπικό. Άλλοι σβήνουν κεράκια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει επίδειξη δεξιοτήτων. Με τις ρωσικές επιχειρήσεις κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους σε πλήρη εξέλιξη, ο Ρώσος πρόεδρος γιόρτασε τα εξηκοστά τρίτα γενέθλιά του παίζοντας χόκεϊ επί πάγου.
Λίγες ώρες αφότου ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου ανακοίνωνε πως ρωσικός στόλος είχε εκτοξεύσει 26 πυραύλους κρουζ κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, ο ίδιος και ο πρόεδρος Πούτιν ένωσαν τις δυνάμεις τους με παλαίμαχους σταρ τού ρωσικού πρωταθλήματος χόκεϊ αλλά και ολιγάρχες με στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο σε έναν αγώνα στο Σότσι που μεταδόθηκε από την τηλεόραση πανεθνικά και σε απ’ευθείας σύνδεση.
Προφανώς, ο Ρώσος πρόεδρος δεν είχε διακοσμητικό ρόλο στο γήπεδο. Σκόραρε όχι μία, ούτε δύο αλλά επτά φορές, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη 15 – 10 επί των αντιπάλων.
Το πλήθος δεν σταμάτησε να επευφημεί την ομάδα του Πούτιν, τραγουδώντας στον ίδιο το happy birthday.
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Πούτιν... on ice!
Προφυλακιστέος ο 43χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
13:29
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας στην Δάφνη
13:25
Παπασταύρου: Έχουμε εργαλεία και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης
13:22
Τραγωδία στο Ναύπλιο: Νεκρός από ανακοπή 46χρονος μετά από τσίμπημα μέλισσας - Υπέστη αλλεργικό σοκ
13:19