Ο κουρέας της Γάζας που βάζει φωτιά στα κεφάλια των πελατών του
Την προσωπική του «σφραγίδα» στον χώρο της κομμωτικής βάζει ένας κουρέας στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, καθώς περιποιείται τα μαλλιά των πελατών του με έναν τουλάχιστον πρωτότυπο, ασυνήθιστο και μάλλον... ριψοκίνδυνο τρόπο.
Πέρα από τις χτένες, τα ψαλίδια και τα προϊόντα styling, ό,τι δηλαδή βρίσκεται σε κάθε κουρείο, ο Ραμαντάν Οντουάν χρησιμοποιεί και τη φωτιά.
Ναι, καλά διαβάσατε... Ο Παλαιστίνιος κουρέας, βάζει φωτιά-κυριολεκτικά- στα κεφάλια των πελατών του και στη συνέχεια «δαμάζει» τις φλόγες με έναν μοναδικό τρόπο, σε μια τεχνική που χρησιμοποιείται για το ίσιωμα και τη λείανση της τρίχας, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός στιλάτου χτενίσματος.
Οι άνδρες σχηματίζουν ουρές στη γειτονιά της Ράφα όπου ο Ραμαντάν Οντουάν διατηρεί το μπαρμπέρικό του, καθώς φαίνεται πως οι φλόγες δεν τους... τρομάζουν.
Εξαφάνιση στα Χανιά: Το πιθανό κίνητρο του 43χρονου που εξετάζουν οι Αρχές - Αρνείται κάθε εμπλοκή
07:50
Γιατί οι Ιάπωνες της Wakunaga ταξίδεψαν 9500 χλμ. για να αγοράσουν σκόρδα από τον Πλατύκαμπο Λάρισας
07:40
Λ.Δ. του Κονγκό: Σχεδόν 1.000 τα κρούσματα Έμπολα και 247 οι θάνατοι
07:29
Επτά νεκροί σε διπλή βομβιστική επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν
07:19