Αναβλήθηκε η Σύνοδος Κορυφής των κρατών του Νότου της ΕΕ
Αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο η Σύνοδος Κορυφής των Νοτίων κρατών - μελών της ΕΕ, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 10 Οκτωβρίου.
Κυβερνητική πηγή της Κύπρου ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι η αναβολή οφείλεται στο ότι δεν μπορούν τελικά να συμμετάσχουν οι πρωθυπουργοί της Γαλλίας και της Ισπανίας, Εμανουέλ Μακρόν και Μαριάνο Ραχόι.
Στη Σύνοδο Κορυφής του ευρωπαϊκού Νότου θα γινόταν ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το μεταναστευτικό, το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ όλες τις χώρες της Μεσογείου, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία και Κύπρο. Επίσης, επρόκειτο να συζητηθούν θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, αλλά και οικονομικά θέματα και οι διαπραγματεύσεις για το Brexit.
ΚΟΣΜΟΣ
Μιλάνο: Αστυνομικός σκότωσε διακινητή ναρκωτικών και σκηνοθέτησε επίθεση εναντίον του
14:30
CULTURE
Music of My Soul: Nτοκιμαντέρ για τον θρυλικό αρχηγό των Allman Brothers, Γκρεγκ Άλμαν
14:25
ΕΛΛΑΔΑ
Το ξεχωριστό έθιμο της Κοζάνης την Καθαρά Δευτέρα: Γέμισε με αερόστατα ο ουρανός - Τα πετούν αντί για χαρταετό (vid)
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Σέρβιραν αλκοολούχο ποτό αντί για βυσσινάδα σε επτάχρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
14:20
ΚΟΣΜΟΣ