ΚΟΣΜΟΣ

Ζηλιάρης χιμπατζής επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου που φλέρταρε με την Ιουλιέτα του

Ζηλιάρης χιμπατζής επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου που φλέρταρε με την Ιουλιέτα του

Ο Ρωμαίος είναι ζηλιάρης και όποιος τα βάζει μαζί του το μετανιώνει. Η περίεργη ιστορία εξελίχθηκε στο ζωολογικό κήπο Feldman Eco Park zoo στην πόλη Lisne της Ουκρανίας.

Πρωταγωνιστής ένας χιμπατζής ο οποίος είναι πάρα πολύ ζηλιάρης με όποιον πλησιάζει την Ιουλιέτα του. Όταν ο φύλακας Sergey Zookeeper άρχισε να «φλερτάρει» την σύντροφό του Ρωμαίου, αυτός χίμηξε πάνω του και του έκοψε δυο δάχτυλα και ένα αυτί.

Ο Ρωμαίος είδε τον Sergey να δίνει ένα φιλί μέσα από το προστατευτικό τζάμι στην Ιουλιέτα του, όπως είναι το όνομα του θηλυκού και «εξερράγη».

Αρχικά την οργή του ένιωσε η Ιουλιέτα η οποία δέχθηκε τα επανειλημμένα χτυπήματά του. Όταν ο Sergey προσπάθησε να παρέμβει, ο Ρωμαίος επιτέθηκε και σε αυτόν δαγκώνοντας τον στα δάχτυλα και το αυτί.

Μετά τον καβγά ο φύλακας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί μάλιστα χρειάστηκε να τον βάλουν στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία από τα κομμένα δάχτυλα του αριστερού του χεριού και τα τραύματα στο αυτί του.

nintchdbpict000358113350

«Το δεξί αυτί και δάχτυλα του αριστερού του χεριού τα δάγκωσε και τα μάσησε ενώ κάποια τμήματα του αυτιού και τα δαχτύλων κόπηκαν κατά το δάγκωμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σώσουμε ό,τι απέμεινε», δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, Andriy Kozachenko.

Από την πλευρά της ηεκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, Valeria Ivashenko δήλωσε: «Δεν θα έπρεπε να μπει στο κλουβί. Οι χιμπαντζήδες είναι επικίνδυνα ζώα με δυνατά σαγόνια που μπορούν να κόψουν άνετα ένα κομμάτι τις ανθρώπινης σάρκας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ