Άρχισαν τα ρωσικά οικονομικά αντίποινα στην Τουρκία
Άρχισαν τα ρωσικά οικονομικά αντίποινα ως απάντηση στην χθεσινή κατάρριψη του SU-24 από τουρκικά μαχητικά.
Οι μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τη συνεργασία με τουρκικές εταιρίες γεγονός που συμβαίνει μόλις λίγες ώρες αφού το Κρεμλίνο συνέστησε στους ρώσους υπηκόους να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία.
Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης οι ρωσικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο τουρκικών πουλερικών στη χώρα λόγω υποψιών για «μολυσμένα βακτήρια».
Το μποϊκοτάζ θα πλήξει σοβαρά την τουρκική οικονομία και ειδικά τον τουριστικό τομέα καθώς η Τουρκία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των ρώσων τουριστών. Πάνω από 3 εκατομμύρια ρώσοι ταξιδεύουν στην Τουρκία κάθε χρόνο ενώ η το μερίδιο της τουρκικής οικονομίας από τον τουρισμό αγγίζει το 11%.
Ευάλωτα νοικοκυριά και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο του Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου
10:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα (pic)
10:18
Tέλος Απριλίου θα υποβάλλει το 8ο αίτημα για το Ταμείο Ανάκαμψης η κυβέρνηση
10:16
Ιρανός στρατηγός: «Μαμάδες, μπαμπάδες, το βράδυ στείλτε τα παιδιά σας στα στρατιωτικά οδοφράγματα»
10:10