Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεοπροσληφθείς υπάλληλος στο ζωολογικό Πάρκο Bannerghatta στην Ινδία ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν λευκές τίγρεις του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.
Πρόκειται για τον 40χρονο Anjeneya, κάτοικο της Hakki Pikki, ο οποίος εισήλθε στο κλουβί προκειμένου να ταϊσει τις τίγρεις.
Δεν πρόσεξε όμως ότι στην περιοχή, όπου ήταν ξαπλωμένη η μητέρα με τα παιδιά της, η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δέχτηκε την επίθεση την ώρα που καθάριζε το κλουβί από τη μία τίγρη και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες που τον κατασπάραξαν.
«Επειδή ο ζωολογικός κήπος δεν προσλαμβάνει εκπαιδευμένους μόνιμους υπαλλήλους, χρησιμοποιεί ανεκπαίδευτους συμβασιούχους. Αυτό είναι επικίνδυνο γι 'αυτούς και για τα ζώα », είπε ένας εργάτης.
Από την πλευρά του ο Santosh Kumar, εκτελεστικός διευθυντής, του πάρκου δήλωσε: "Μας είπαν ότι ο Anjeneya δεν κλείδωσε σωστά την πόρτα.».
Την Κυριακή (8/10), συγγενείς του Anjeneya έκαναν διαμαρτυρία στο εθνικό πάρκο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 2.000 ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λευκών τίγρεων που αναφέρονται ως απειλούμενο είδος.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03 Αυγούστου)
06:30
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (3/8): «Πορτοκαλί» συναγερμός σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια
06:15
Νέο Φαρμακείο Αυτοκινήτου - Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών
06:00
«Ergani app»: Νέα εφαρμογή για εργοδότες - Πώς θα κάνετε πρόσληψη μέσω κινητού
05:00