Μπαμπάς στα 69 του χρόνια ο πρόεδρος της Φινλανδίας (pics)
Ο 69χρονος πρόεδρος της Φινλανδίας, Σάουλι Νιινίστο και η σύζυγός του Γένι Χαούκιο περιμένουν τον «πελαργό».
Όπως ανακοίνωσε το προεδρικό γραφείο η 40χρονη Χαούκιο είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζεύγους.
«Θέλουμε να ανακοινώσουμε ευχάριστα νέα: αν όλα πάνε καλά, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει τον Φεβρουάριο του 2018», αναφέρει το προεδρικό ζεύγος στην ανακοίνωση.
Παντρεύτηκαν το 2009, τρία χρόνια πριν από την εκλογή του Νιινίστο στην προεδρία της Φινλανδίας. Η πρώτη του σύζυγος, με την οποία απέκτησε δύο γιους, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1995.

(Lehtikuva/Antti Aimo-Koivisto/via REUTERS/)
«Περιμέναμε και επιθυμούσαμε ένα παιδί για αρκετά χρόνια. Αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλές δυσκολίες. Γι’ αυτό, εκτός από την ευτυχία μας, υπήρξε κάποια ευαισθησία στην αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το προεδρικό γραφείο.
Ο Σάουλι Νιινίστο τον επόμενο χρόνο θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και θα διεκδικήσει δεύτερη εξαετή θητεία.

(Lehtikuva/Antti Aimo-Koivisto/via REUTERS)
Ένωση Ελληνικών Κολλεγίων: Δήλωση του Προέδρου για τον ρόλο των Κολλεγίων στην ελληνική εκπαίδευση
11:31
Σούπερ προσφορά* για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων από το Pamestoixima.gr
11:27
ΟΑΣΑ για πρόβλημα στην τηλεματική των λεωφορείων: «Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού»
11:25
Τρεις συλλήψεις μελών συμμορίας για κλοπές από 16 καταστήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη
11:17