Τρόμος στον αέρα: Λιποθύμησε ο πιλότος σε πτήση με προορισμό τη Λάρνακα
Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες του αεροσκάφους , που πραγματοποιούσε πτήση με προορισμό τη Λάρνακα, όταν ο πιλότος λιποθύμησε.
Σύμφωνα με την βρετανική «The Sun» το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση και επιβάτες ανέφεραν ότι είδαν τον πιλότο ξαπλωμένο στο πάτωμα και το πλήρωμα να τρέχει προς το πιλοτήριο κρατώντας μάσκες οξυγόνου.
«Ήταν τρομακτικό. Κοίταξα μέσα στο πιλοτήριο και είδα έναν άντρα να είναι λιπόθυμος» ανέφερε ένας από τους επιβάτες.
Τελικά το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Σόφια της Βουλγαρίας όμως η ταλαιπωρία για τους επιβάτες δεν σταμάτησε εκεί.
Σύμφωνα πάντα με την «The Sun» οι επιβάτες έμειναν αρκετή ώρα έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας μέχρι να αποφασιστεί σε ποιο ξενοδοχείο θα μεταφερθούν και πότε θα ταξιδέψουν τελικά στη Λάρνακα.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στη «The Sun» η αεροπορική εταιρεία αναφέροντας:
«Επιβεβαιώνουμε ότι λόγω αδιαθεσίας ενός πιλότου, λήφθηκε απόφαση να γίνει εκτροπή της πτήσης Newcastle- Λάρνακα το προηγούμενο βράδυ» .
Μάλιστα η εταιρεία ευχαρίστησε τους επιβάτες για την υπομονή τους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.
Από την ψηφιακή υπουργό, στην αυτοκριτική του Gemini: 4 από τις πιο παράξενες στιγμές του ΑΙ το 2025
07:50
Με χιλιάδες κόσμου στο Λευκό Πύργο και ένα εντυπωσιακό laser show η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2026
07:40
Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για το 2026: Θα εργαζόμαστε αδιάκοπα για να κάνουμε την Ευρώπη πιο δυνατή
07:30
Με drone show και αθόρυβα πυροτεχνήματα η Αθήνα υποδέχθηκε το 2026 σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως
07:27