Οδηγοί-τραμπούκοι στη Βρετανία τα έβαλαν με αθλητή ΜΜΑ και το... μετάνιωσαν (vid)
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η οδήγηση είναι επικίνδυνη… και αυτό ισχύει σε όποια χώρα και αν βρίσκεσαι.
Ορισμένες φορές όμως τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Απόδειξη; Το βίντεο, στο οποίο φαίνεται μία απλή λογομαχία ανάμεσα σε οδηγούς στη Βρετανία να εξελίσσεται σε αγώνα πάλης.
Ένας άνδρας πετάγεται έξω από το αμάξι του με ένα ρόπαλο, μετά από διαφωνία με τον οδηγό ενός Peugeot 206. Αφού αρχικά τον απείλησε στη συνέχεια χτύπησε το αμάξι του. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το όχημά του και αφού απέφυγε το ρόπαλο, ξάπλωσε στο έδαφος μετά από γροθιά που δέχθηκε στο σαγόνι.
Στη συνέχεια εναντίον του οδηγού του 206 όρμησε και ένας δεύτερος άνδρας και ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. Ο οδηγός του 206 που, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, είναι αθλητής ΜΜΑ (Mixed Martial Arts)- ακινητοποίησε τον αντίπαλό του με μία λαβή στον λαιμό.
Εκτινάσσονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Αύξηση 6,9% στην Κρήτη
13:59
Χρυσοχοΐδης: Το αργότερο σε 4 χρόνια οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο - Τα αλκοτέστ και η Μύκονος
13:42
Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη παραδίδεται η επέκταση προς Καλαμαριά - Οι 5 σταθμοί και η διαδρομή
13:31
Σαρώνει την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσματα και σε Φιλοθέη-Ψυχικό, Παπάγου-Χολαργό
13:12