Νετανιάχου: Και το Ισραήλ θα αποσυρθεί από την UNESCO
«Γενναία και ηθική» χαρακτήρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την UNESCO, τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση.
Μάλιστα έκανε γνωστό, σύμφωνα με το Reuters, ότι και το Ισραήλ αναμένεται να αποσυρθεί από την UNESCO. «Έχω δώσει εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών να ξεκινήσει τις διαδικασίες εξόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τη συμφωνία συμφιλίωσης του ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς και της παλαιστινιακής οργάνωσης Φατάχ ο Νετανιάχου σημείωσε ότι «πρέπει να τηρεί τις διεθνείς συμφωνίες και τους όρους που έθεσε το κουαρτέτο της Μέσης Ανατολής».
«Το Ισραήλ θα εξετάσει τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα και θα ενεργήσει αναλόγως» ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού.
Η Πορτογαλία ανακοίνωσε πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Κριστίν
23:50
Πάτρα: Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία 23χρονου για εκβιασμό και απειλές
23:42
Γνωστός ακτιβιστής αφήνεται ελεύθερος στη Βενεζουέλα - Σημαντικό βήμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
23:31
Super League: Το πέναλτι του Ταρέμι στο 106' έγραψε το 1-1 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός- Νίκες για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ
23:23