Τον διαμεσολαβητή μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας θα επιχειρήσει να κάνει η Ρωσία
Η Ρωσία θα προσπαθήσει να πείσει τις κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες της Βόρειας και Νότια Κορέας, να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου, στην 137η Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, παρότι η πιθανότητα μια τέτοιας συνάντησης των δύο αντιπροσωπειών είναι ελάχιστα πιθανή.
Σε αυτή τη δήλωση προέβει η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Βαλεντίνα Ματβιένκο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε με αφορμή την έναρξη της Συνέλευσης που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.
«Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε το παν, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια τέτοια συνάντηση» είπε η Ματβιένκο, προσθέτοντας ότι ακόμη και αν δεν γίνει … το ίδιο το γεγονός ότι συμμετέχουν και ότι θα έχουν μαζί μας συνομιλίες είναι ήδη σημαντικό».
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47