Γαλλία - Γερμανία - Βρετανία καλούν τον Τραμπ να σκεφτεί πριν λάβει μέτρα κατά του Ιράν
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Γαλλία, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία αναφορικά με τις εξαγγελίες του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ζητώντας από τις ΗΠΑ να σκεφτούν πριν λάβουν μέτρα, όπως επιβολή κυρώσεων, που μπορεί να βλάψουν τη συμφωνία με την Τεχεράνη.
Κάνοντας λόγο για μία υπόθεση που εμπίπτει σαφώς και στα συμφέροντα της ευρωπαϊκής ηπείρου, οι τρεις χώρες δήλωσαν πρόθυμες να συνεργαστούν στενά με την Ουάσιγκτον και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την επίλυση όλων των ανοιχτών ζητημάτων.
Παράλληλα, εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως το Ιράν θα επιμείνει στην πολιτική του ανοιχτού διαλόγου για την παύση των «αποσταθεροποιητικών κινήσεων» και την εξεύρεση μίας λύσης μέσω διαπραγματεύσεων.
Οι τρεις ισχυρές δυνάμεις της Ευρώπης ζήτησαν από τους υπουργούς Εξωτερικών τους να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ.
Νεμέα: Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από φωτιά σε κατοικία (pics)
17:35
Πρόεδρος Ιρανικού Κοινοβουλίου: «Η σφοδρή μας απάντηση θα επιταχύνει την κατάρρευση των IDF»
17:34
Αναστάτωση σε λαϊκή αγορά στο Ηράκλειο - Αναποδογύρισαν αγροτικά και τέντες λόγω των δυνατών ανέμων (vid)
17:25
Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο
17:14