ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιγκουίνος που ερωτεύτηκε χαρακτήρα anime πέθανε δίπλα στην αγαπημένη του (pics)

Ο πιγκουίνος που ερωτεύτηκε χαρακτήρα anime πέθανε δίπλα στην αγαπημένη του (pics)
Twitter

Ένας πιγκουίνος από την Ιαπωνία, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους, καθώς είχε ερωτευτεί ένα χάρτινο anime, που είχε τοποθετηθεί στο κλουβί του για διαφημιστικούς λόγους, πέθανε δίπλα στην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού πάρκου, ο 20χρονος Γκρέιπ έφυγε από τη ζωή λόγω ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε όμως μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν δίπλα στον χαρακτήρα anime που δεν αποχωριζόταν.

Αυτός ο απροσδόκητος έρωτας, που έκανε τον Γκρέιπ ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα του, φαίνεται να ξεκίνησε όταν τον παράτησε η Μιντόρι, το ζευγάρι του για μια δεκαετία, τον παράτησε αναζητώντας τον έρωτα σε έναν νεότερο σε ηλικία πιγκουίνο.

zoo

(Πηγή: Twitter)

Όλοι ανησυχούσαν για τον Γκρέιπ μετά τον χωρισμό. Ο ίδιος, έχοντας απογοητευτεί από τα θηλυκά του είδους του, βρήκε έναν άλλον, πιο πλατωνικό έρωτα, όταν στο πάρκο τοποθετήθηκε η χάρτινη φιγούρα της Χουλουλού.

p1

(Πηγή: Twitter)

Σύντομα, όλοι παρατήρησαν ότι ο πιγκουίνος άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο κοιτώντας την φιγούρα. Τα αληθινά συναισθήματά του επιβεβαιώθηκαν ότι παρατήρησαν ότι χτυπούσε τα χέρια του και την έδειχνε με το ράμφος του. Είναι ένα τελετουργικό των πιγκουίνων και ένας τρόπος να της εκφράσει ότι ήθελε να προχωρήσει τη σχέση αυτή.

p2

(Πηγή: Twitter)

Όταν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου αναγκάστηκαν να απομακρύνουν την Χουλουλού, για λίγο, η στεναχώρια του έγινε αντιληπτή από όλους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ζωολογικός κήπος έκανε γνωστό ότι ο Γκρέιπ ήταν άρρωστος και οι επισκέπτες δεν θα μπορούσαν να τον δουν. Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι ο αγαπημένος πιγκουίνος πέθανε σε ηλικία 20 χρονών.

Αυτά είναι κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησαν οι θαυμαστές του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ