Αλλαγή κτιρίου στο... παραπέντε για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
Αλλαγή κτιρίου στο παραπέντε για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα συνεδριάσουν την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου «υπό το φως των πρόσφατων περιστατικών» η συνεδρίαση θα γίνει στο παλαιό κτίριο «Justus Lipsius».
Το νέο κτίριο, «Europa», το οποίο επρόκειτο να φιλοξενήσει αύριο και την Παρασκευή τη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών εκκενώθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς εργαζόμενοι στα μαγειρεία αισθάνθηκαν και πάλι αδιαθεσία λόγω αναθυμιάσεων. Πολλοί εργαζόμενοι που παρουσίαζαν ελαφρά συμπτώματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από τη γενική γραμματεία του Συμβουλίου της ΕΕ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών των 28 χωρών της ΕΕ προβλέπεται να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς αλλαγές στην ημερήσια διάταξη των εργασιών της.
Το κτίριο Europa, που βρίσκεται στην οδό Λουά, απέναντι από την έδρα της Επιτροπής εγκαινιάστηκε μόλις πέρσι, τον Δεκέμβριο του 2016 και φιλοξένησε την πρώτη του Σύνοδο Κορυφής τον Ιανουάριο φέτος.
Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα - Ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν
19:20
Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος που αγνοούνταν από μέσα Μαρτίου
19:09
Γιώργος Τσαγκαράκης: Επέστρεψε στις δημοπρασίες μετά τη σύλληψή του - Τι είπε για το Ευαγγέλιο
18:58
Οι ΗΠΑ συνέλαβαν την ανιψιά και την εγγονή του νεκρού Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί
18:46