Τραγωδία στη Φλωρεντία - Ισπανός τουρίστας σκοτώθηκε μέσα σε εκκλησία
Ένας Ισπανός τουρίστας τραυματίσθηκε θανάσιμα από κίονα της βασιλικής εκκλησίας της Φλωρεντίας Σάντα Κρότσε, ο οποίος αποκολλήθηκε από το εσωτερικό του κτιρίου.
Ο πέτρινος κίονας έπεσε από ύψος 20 μέτρων χτυπώντας στο κεφάλι τον άτυχο πενηντάχρονο τουρίστα. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος, και οι άνδρες των πρώτων βοηθειών, μαζί με τους πυροσβέστες, που έφτασαν άμεσα στην εκκλησία, δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια.
Η ιταλική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα για απόδοση τυχόν ευθυνών. Το πέτρινο στοιχείο που αποκολλήθηκε από την εκκλησία είναι διαστάσεων σαράντα πέντε τετραγωνικών εκατοστών.
Σημειώνεται ότι ο ναός αναμένεται να παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.
ΕΛΛΑΔΑ
Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών διαμορφώνει την αγορά εμφιαλωμένου νερού
12:02
ΕΛΛΑΔΑ
«Παγώνουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του προεδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου
12:01
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Όταν η ταχύτητα συναντά τη φύση: Το showcar της McLaren Mastercard Formula 1 Team στο δάσος της Φολόης
11:57
ΚΟΣΜΟΣ
«Το Πεκίνο δεν θα μετάσχει σε συνομιλίες για τον πυρηνικό αφοπλισμό», λέει εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
11:55
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ