Μαροκινός πατέρας πυρπόλησε το σπίτι του - Νεκρές οι τρεις κόρες του
Ένας Μαροκινός άνδρας 49 ετών πυρπόλησε του σπίτι του στο Μιλάνο, προκαλώντας τον θάνατο των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του, ηλικίας τριών με δώδεκα ετών. Η τέταρτη κόρη του Μαροκινού άνδρα, (ο οποίος αυτοκτόνησε), μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σύζυγος του 49χρονου, επίσης Μαροκινή, με σημαντικά ψυχικά προβλήματα, κατάφερε να σωθεί και δεν φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εδώ και καιρό της παρείχαν στήριξη οι κοινωνικοί λειτουργοί.
Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ευγενής άνθρωπος, ο οποίος, όμως, είχε προβλήματα με την δουλειά του και λόγω της βαριάς κατάθλιψης από την οποία υπέφερε η σύζυγός του.
SPONSORED
Δεν βρίσκουν εργαζόμενους για σεζόν - Περισσότερες από 80.000 κενές θέσεις εργασίας
11:00
Χειροπέδες σε 49χρονο που φωτογράφιζε κρυφά 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
10:50
Όταν η Σοβιετική Ένωση ονειρεύτηκε να κατακτήσει το Σύμπαν - Η ιστορία μέσα από αφίσες
10:41
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε περιοχή της Πάτρας – Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
10:31