Σκίτσο του Τραμπ δημοπρατήθηκε για 16.000 δολάρια (pics)
Ένα ασπρόμαυρο σκίτσο του Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ, που είχε δημιουργήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πουλήθηκε σε δημοπρασία, την Πέμπτη, για το ποσό των 16.000 δολαρίων.
Ο Τραμπ σχεδίασε τον ιστορικό ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του ’90, στην πολυτελή έπαυλή του, στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου και πουλήθηκε –τότε- για το ποσό των 100 δολαρίων.

Τwitter/@JuliensAuctions
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σχέδιο του Τραμπ πέφτει στα χέρια συλλεκτών, μετά την ανάληψη της προεδρικής θέσης.
Τον Ιούλιο, ένα παρόμοιο σχέδιο, που έδειχνε το Μανχάταν, πουλήθηκε σε δημοπρασία για 29.000 δολάρια, σύμφωνα με τους New York Times.

Twitter/Nate D. Sanders Auctions
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα - Είχε καταδικαστεί για φόνο το 1990
08:56
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Μυστήριο η εξαφάνιση της 43χρονης Ελευθερίας - Γρίφος η αυτοκτονία του πρώην φίλου της (vid)
08:47
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν άνοιξε πυρ εναντίον εμπορικού πλοίου στα ανοιχτά του Ομάν
08:45
CULTURE
Χαμός στη δημοπρασία της Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Αντικείμενά της πουλήθηκαν για εκατομμύρια
08:38
ΚΟΣΜΟΣ