«Sex Therapy» για τη Μενγκ Μενγκ που περπατάει ανάποδα
Οι φύλακες στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου ελπίζουν να θεραπεύσουν την κακή συνήθεια που έχει ένα νεαρό θηλυκό πάντα να περπατάει...με την όπισθεν γνωρίζοντάς του μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής: το σεξ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για προξενιό αφού θα συστήσουν στην τετράχρονη Μενγκ Μενγκ τον Σιάο Κινγκ, ένα αρσενικό πάντα τρία χρόνια μεγαλύτερό της, με την ελπίδα να προκύψει μεταξύ τους έρωτας ώστε να σταματήσει την συνήθειά της αυτή, η οποία πιθανόν να συνδέεται με την μοναχική ζωή σε συνθήκες αιχμαλωσίας.
"Η Μενγκ Μενγκ βρίσκεται στην εφηβεία", δήλωσε ο διευθυντής του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου Αντρέας Κνίριεμ στην εφημερίδα Berliner Zeitung, όπως μετέδωσε το Reuters.

REUTERS/Axel Schmidt
"Το ανάποδο περπάτημα είναι μια διαμαρτυρία εναντίον των πραγμάτων που απεχθάνεται, είτε πρόκειται για το φαγητό, είτε για τους επιστάτες", λέει ο ίδιος.
Η Κίνα δάνεισε την Μενγκ Μενγκ και τον Σιάο Κινγκ στη Γερμανία στις αρχές του χρόνου. Τα δύο πάντα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα θεάματα της κινεζικής πτέρυγας του Κήπου, την οποία εγκανίασαν τον Ιούλιο η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο κινέζος πρόεδρος Σι Ζινπίνγκ.
Τα γιγαντιαία πάντα σε αιχμαλωσία κρατούνται χωριστά εκτός από την περίοδο του ζευγαρώματος το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαϊου.
"Μέχρι τότε, η Μενγκ Μενγκ θα έχει ωριμάσει σεξουαλικά και θα μπορέσει να αφιερώσει όλη της την ενέργεια στην αποπλάνηση του παρτενέρ της", σχολιάζει ο Κνίριεμ.
ΗΠΑ: Τον τερματισμό των βομβαρδισμών στo Ορμούζ εισηγήθηκε ο διοικητής της CENTCOM
22:59
Το κακό, το χειρότερο και το απίθανο: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα του πολέμου στο Ιράν
22:43
Αίγιο: «Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε» λέει από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
22:28
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ
22:11