Η Ρωσία εκτόξευσε επιτυχώς τον... πύραυλο «Σατανά 2» (vids)
Η Ρωσία προχώρησε την Πέμπτη σε επιτυχημένη δοκιμή του μεγαλύτερου σε ισχύ πυραύλου της με την ονομασία… «Σατανάς 2».
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ο πύραυλος διένυσε απόσταση 3.600 μιλίων, μετά την εκτόξευσή του από το κοσμοδρόμιο Πλεστέκ, και έφτασε στον στόχο του.
Πρόκειται για έναν πύραυλο νέας γενιάς, ο οποίος μπορεί να καταστρέψει ολόκληρες χώρες.
Ο «Σατανάς 2» θα είναι έτοιμος προς χρήση έως το 2020, να σημειώσουμε πως τα σχέδια δημιουργίας του ξεκίνησαν το 2009, και μπορεί να μεταφέρει κεφαλές ισχύος 40 μεγατόνων.
Ο πύραυλος είναι 2.000 φορές πιο ισχυρός από τις ατομικές βόμβες που έσπειραν τον όλεθρο στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Μόσχα είχε προχωρήσει σε ακόμη δύο δοκιμές πυραύλων νέας γενιάς, ονόματι Topol και Plestek Cosmodrome.
Εκτός λειτουργίας σήμερα 13/6 ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ λόγω εργασιών αναβάθμισης
06:00
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω - Νοικιάζω»: Τα κριτήρια και οι κατοικίες
05:00
Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ τον Ιούνιο - Οι θεματικές ενότητες
04:00
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
03:00