Λευκωσία: Αυτοκτόνησε αστυνομικός μέσα στα γραφεία του ΑΚΕΛ
Νεκρός βρέθηκε αστυνομικός, μέλος της φρουράς του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, εντός των γραφείων του κόμματος, στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της ασφάλειας φαίνεται να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης και του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Μάριου Θωμά. «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγό, τα παιδιά και τους γονείς του εκλιπόντος», αναφέρει η ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση καταδικάζεται επίσης το γεγονός ότι ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης παραβίασαν κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας, δημοσιοποιώντας το τραγικό συμβάν, προτού καν ενημερωθεί η οικογένειά του νεκρού.
SPONSORED
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47
Ευρωπαικό καμπανάκι: 9 στους 10 νέους χρησιμοποιούν το κινητό ενώ οδηγούν
14:46
Αιματηρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Τρεις τραυματίες
14:34