Νορβηγία: Εντοπίστηκε η σορός ενός από τους επιβαίνοντες του ρωσικού ελικοπτέρου
Η σορός ενός άνδρα, που σκοτώθηκε από τη συντριβή ενός ρωσικού ελικοπτέρου στα ανοικτά του νορβηγικού αρχιπελάγους Σβάλμπαρντ στην Αρκτική, εντοπίστηκε σήμερα κοντά στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου στο βυθό της θάλασσας, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του κυβερνήτη του Σβάλμπαρντ.
Το ελικόπτερο, τύπου Mi-8, εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης δύο ή τρία χιλιόμετρα ανοικτά του Μπάρεντσμπουργκ, μιας ρωσικής μεταλλευτικής κοινότητας του Σβάλμπαρντ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, οι νορβηγικές υπηρεσίες διάσωσης δήλωσαν χθες ότι οι οχτώ Ρώσοι – πέντε μέλη του πληρώματος και τρεις επιβάτες – του ελικοπτέρου θεωρούνται νεκροί.
«Ο νεκρός εντοπίστηκε από ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο ρομπότ ROV στον πυθμένα του ωκεανού περίπου 130 μέτρα μακριά από το ελικόπτερο», υπογράμμισε η ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη.
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας - «Βουτιά» του υδράργυρου και 7 μποφόρ
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27 Οκτωβρίου)
06:30
Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει η λίστα των μειωμένων τιμών - Οι νέες εκπτώσεις και τα προϊόντα που φεύγουν
06:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
05:00