Ισχυρός υποθαλάσσιος σεισμός κοντά στη Νέα Καληδονία
Ισχυρή υποθαλάσσια σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών καταγράφηκε κοντά στη Νέα Καληδονία, στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.
Ο σεισμός, ο οποίος σημειώθηκε σε μικρό εστιακό βάθος, 15 χλμ. από τον βυθό της θάλασσας, δεν προκάλεσε σεισμικά παλιρροϊκά κύματα, σύμφωνα με το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, που εδρεύει στη Χαβάη, καθώς και το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι της Αυστραλίας.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε περίπου 117 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Ταντέν, στα Νησιά Λογιοτέ της Νέας Καληδονίας, μιας γαλλικής υπερπόντιας κτήσης.
Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.
Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στη Νουμεά, την πρωτεύουσα της Νέας Καληδονίας, όπως και εργαζόμενοι σε δύο ξενοδοχεία με τα οποία επικοινώνησε το Reuters, δήλωσαν πως δεν κατάλαβαν τον σεισμό.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00