ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζάστιν Τριντό είναι ο Superman: Ο Καναδός πρωθυπουργός αποκάλυψε την… μυστική του ταυτότητα

Ο Τζάστιν Τριντό είναι ο Superman: Ο Καναδός πρωθυπουργός αποκάλυψε την… μυστική του ταυτότητα
REUTERS/Chris Wattie

Ο Τζάστιν Τριντό είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς πολιτικούς στον κόσμο κι αυτό δύσκολα θα αλλάξει, ειδικά τώρα που αποφάσισε να αποκαλύψει την.... πραγματική του ταυτότητα.

Έχει πολλές φορές γίνει viral, πότε για τις αποφάσεις που παίρνει ως πρωθυπουργός της χώρας του, άλλες φορές για τις ενδυματολογικές επιλογές του, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι… κάλτσες του έχουν κλέψει την παράσταση, κι άλλες γιατί δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του, όπως έκανε πρόσφατα με αφορμή τον θάνατο του καλλιτέχνη Γκορντ Ντάουνι.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τον εορτασμό του Haloween, ο Καναδός πρωθυπουργός αποκάλυψε τον…. πραγματικό του εαυτό, εκπλήσσοντας κι αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Όταν ο Τριντό «κατέστρεψε» γαμήλια φωτογραφία και φίλησε τη νύφη (pics)

Ο Τριντό εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο της χώρας φορώντας ένα κλασσικό κοστούμι, όμως τα καλοχτενισμένα και με μπόλικο τζελ μαλλιά του, σε συνδυασμό με τα χοντρά γυαλιά μυωπίας που φορούσε, θύμισαν σε όλους τον… Κλαρκ Κεντ, τον κινηματογραφικό ντροπαλό δημοσιογράφο που κρύβει μέσα του έναν… υπερήρωα.

2017 10 31T220946Z 110753381 RC115F313350 RTRMADP 3 CANADA POLITICS


Πηγή:REUTERS/Chris Wattie

Έτσι και ο Τριντό, μόλις εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους, άνοιξε το πουκάμισό του και άφησε να φανεί το χαρακτηριστικό μπλουζάκι του Superman που φορούσε από μέσα.

2017 10 31T220952Z 1581181947 RC18A03F6A20 RTRMADP 3 CANADA POLITICS


Πηγή:REUTERS/Chris Wattie

«Ντύθηκα έτσι γιατί πρέπει να προστατεύσω τη μυστική μου ταυτότητα», είπε στους… αποσβολωμένους δημοσιογράφους ο Τριντό, ο οποίος λίγο αργότερα απάντησε σε ερωτήσεις στην Ώρα του πρωθυπουργού στο καναδικό κοινοβούλιο.

2017 10 31T221211Z 1631712216 RC1156835A60 RTRMADP 3 CANADA POLITICS


Πηγή:REUTERS/Chris Wattie

Κι αφού τελείωσε με τα καθήκοντά του, γιόρτασε το Halloween με την οικογένειά του και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του που ήταν ντυμένα με κοστούμια στο πνεύμα της συγκεκριμένης γιορτής.

Τζάστιν Τριντό: Φανατικός του Star Wars μέχρι τις κάλτσες

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζάστιν Τριντό εμφανίζεται με κοστούμι στο Haloween. Την πρώτη του χρονιά ως πρωθυπουργός είχε ντυθεί «Χαν Σόλο» από τον «Πόλεμο των Άστρων» ενώ πέρυσι φόρεσε το κοστούμι του πιλότου από «Τον Μικρό Πρίγκηπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ