ΚΟΣΜΟΣ

Εννέα άτομα σε δύο μήνες είχε σκοτώσει 27χρονος στην Ιαπωνία (pics)

Εννέα άτομα σε δύο μήνες είχε σκοτώσει 27χρονος στην Ιαπωνία (pics)
Kyodo/via REUTERS

Μέσω twitter έβρισκε τα θύματά του ο 27χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές της Ιαπωνίας ύστερα από την έρευνα για τον εντοπισμό 23χρονης εξαφανισθείσας. Η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά του τα οστά από εννέα άτομα, που είχε δολοφονήσει ο δράστης.

Όπως ομολόγησε στις Αρχές τους τελευταίους δύο μήνες είχε σκοτώσει και διαμελίσει οκτώ γυναίκες που προσέλκυσε μέσω twitter, αλλά και τον φίλο ενός εκ των θυμάτων του.

Ο Τακαχίρο Σιραΐσι ομολόγησε, επίσης, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά και στις οχτώ γυναίκες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σκότωνε μία γυναίκα κάθε εβδομάδα.

Στις έρευνες στο διαμέρισμά του οι αστυνομικοί δύο κεφάλια και άλλα μέλη από επτά ακόμη πτώματα , καθώς ο δράστης ύστερα από τις δολοφονίες διαμέλιζε τα θύματά του και έκρυβε τα μέλη τους σε ψυγεία και εργαλιοθήκες. Ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι έκοψε τη σάρκα από τα πτώματα για να τα εξαφανίσει και τοποθέτησε τα εναπομείναντα μέλη μέσα σε άμμο για γάτες προκειμένου να τα κρύψει.

iapwnia

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/KIMIMASA MAYAMA

Σύμφωνα με τους ερευνητές, στο διαμέρισμα του υπόπτου υπήρχαν τρία φορητά ψυγεία και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με μεγάλο αριθμό οστών από χέρια και πόδια.

Όλα τα θύματα ήταν νεαρής ηλικίας και ο δράστης είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα twitter. Σε ορισμένες περιπτώσεις για να πείσει τις νεαρές, που ήταν συναισθηματικά ευάλωτες, να τον συναντήσουν δήλωνε διαθέσιμος να τις βοηθήσει να αυτοκτονήσουν.

Η πρώτη δολοφονία έγινε μετά τις 22 Αυγούστου, όταν και μετακόμισε στην πόλη Ζάμα. Στην μακάβρια ομολογία του δήλωσε πως χρειάστηκε τρεις μέρες για να διαμελίσει πλήρως το πρώτο θύμα, ενώ στη συνέχεια σκότωσε και τον φίλο της.

2017 10 31T094011Z 217335443 RC1A80B4DC00 RTRMADP 3 JAPAN CRIME BODIES

Kyodo/via REUTERS

Οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν με τον ίδιο τρόπο που αυτός χρησιμοποιούσε για να βρίσκει τα θύματά του.

Ο αδελφός μίας 23χρονης, που είχε δολοφονηθεί από τον Σιραΐσι, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό της αδελφής του και ζήτησε πληροφορίες από τους χρήστες για την τύχη της. Μία χρήστης αναγνώρισε την υπόθεση και δέχθηκε να κλείσει ένα ραντεβού με τον δράστη για να καταφέρουν οι Αρχές να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία τον περίμενε στο σημείο, τον ακολούθησε και προχώρησε στη σύλληψη του όταν έφτασε στο διαμέρισμά του.

Όπως τόνισε ο δράστης κρατούσε τα μέλη των θυμάτων του στο σπίτι διότι φοβόταν πως θα συλληφθεί, μάλιστα όταν ρωτήθηκε πού κρύβει την 23χρονη με απόλυτη ψυχραιμία δήλωσε πως η σορός της είναι μέσα σε ένα ψυγείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ