Γυναίκα συνελήφθη γιατί οδηγούσε... ένα άλογο και ήταν και μεθυσμένη
Όταν κάποιος έχει πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, ίσως φαίνεται πιο λογική λύση να κυκλοφορεί με ένα τετράποδο θηλαστικό αντί να πιάσει τιμόνι (όχι). Όμως οι αστυνομικοί στη Φλόριντα δεν συμφωνούν με αυτήν την επιλογή: συνέλαβαν μια γυναίκα επειδή οδηγούσε μεθυσμένη ένα... άλογο.
Η Ντόνα Μπερν, 53 ετών, συνελήφθη την Πέμπτη για «οδήγηση ενός αλόγου ενώ ήταν (σ.σ. εκείνη, όχι το άλογο) υπό την επήρεια αλκοόλ» ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πολκ.
Η γυναίκα κατηγορείται επίσης για παραμέληση του ζώου, επειδή δεν το προστάτευσε και κυκλοφορούσε μ' αυτό. Το άλογο θα μπορούσε να τραυματιστεί ή να σκοτωθεί από διερχόμενα οχήματα, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία που ειδοποιήθηκε από έναν περαστικό, η 53χρονη "μύριζε" έντονα αλκοόλ.
«Η κυρία Μπερν δεν ήταν προφανώς σε κατάσταση να κυκλοφορεί στον δρόμο. Όχι μόνο έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό της αλλά επίσης και το άλογο και όλους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτόν τον γενικά πολυσύχναστο δρόμο», σχολίασε ο σερίφης Γκρέιντι Τζαντ.
Όπως έγινε γνωστό, το άλογο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων.
Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 νεκροί από την σφοδρή χιονοθύελλα – Κινητοποιήθηκε ο στρατός
16:37
Ο Πίτερ Μάντελσον «απογοήτευσε τη χώρα του», δήλωσε ο Κιρ Στάρμερ
16:36
Τσουκαλάς: Εμείς αυτή την κυβέρνηση δεν την εμπιστευόμαστε για να προχωρήσει στην Αναθεώρηση
16:34
Ζελένσκι κατά Ρωσίας: Αγνόησε τις ειρηνευτικές προσπάθειες των ΗΠΑ με την επίθεση στον ενεργειακό τομέα της Ουκρανίας
16:26