ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήτρια βρέθηκε αναίσθητη σε λίμνη αίματος – Γέννησε στο διάλειμμα του σχολείου

Μαθήτρια βρέθηκε αναίσθητη σε λίμνη αίματος – Γέννησε στο διάλειμμα του σχολείου
REUTERS/ file photo

Μια μαθήτρια στη βορειοδυτική Κίνα βρέθηκε αναίσθητη σε μια λίμνη αίματος αφού πρώτα είχε γεννήσει κρυφά κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος στο σχολείο της.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η 16χρονη είχε αποκρύψει το γεγονός ότι ήταν έγκυος έως ότου έσπασαν τα νερά την 1η Νοεμβρίου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, πώς έγινε και οι δάσκαλοι δεν είχαν προσέξει ότι η έφηβη ήταν έγκυος, ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε ότι το κορίτσι ήταν πάντα «κοντό και παχουλό». «Δεν είμαι γυναικολόγος, δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι είναι έγκυος απλά κοιτώντας την. Δεν θα μπορούσατε να το πείτε ούτε εσείς», είπε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο να παρατηρήσεις κάτι τέτοιο σε ένα σχολείο με 1.700 μαθητές.

Το κορίτσι και το μωρό της, ένα αγοράκι, μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και είναι σε σταθερή κατάσταση. Ο μαιευτήρας ανέφερε πως το μωρό γεννήθηκε στην ώρα του, ενώ το κορίτσι παρουσίαζε συμπτώματα αναιμίας.

«Το μέρος όπου γέννησε ήταν αρκετά απομονωμένο και το περιβάλλον δεν ήταν ιδανικό για κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας δάσκαλος.

Σύμφωνα με τον διευθυντή, το κορίτσι μένει στη σχολική εστία από την Δευτέρα έως τη Παρασκευή και ήταν πάντα καλή μαθήτρια. Πρόσθεσε πάντως, ότι οι καθηγητές είχαν παρατηρήσει ότι το κορίτσι συναντούσε ένα αγόρι έξω από το σχολείο και ότι είχαν αναφέρει την κατάσταση στους γονείς της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ