Συνελήφθη Σύρος στην Κύπρο - Ύποπτος για διακίνηση μεταναστών
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την οκταήμερη κράτηση 30χρονου Σύρου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή ως ύποπτος για διακίνηση των Σύρων μεταναστών που έφθασαν χθες την Κύπρο.
Οι 175 μετανάστες επέβαιναν σε βάρκα, η οποία εντοπίστηκε να πλέει στην περιοχή του κόλπου της πόλης Χρυσοχούς. Πρόκειται για 81 άντρες, 35 γυναίκες και 59 παιδιά, ενώ όλοι τους μεταφέρθηκαν στο χώρο φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά, μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο.
Στις ανακριτικές Αρχές ανέφεραν πως το πλοιάριο απέπλευσε το βράδυ της Πέμπτης από τα παράλια της Τουρκίας και για τη μεταφορά τους πλήρωσαν από 1.000 έως 2.200 δολάρια έκαστος.
ΚΟΣΜΟΣ
Το πετρελαιοφόρο που καταδιώκεται από τις ΗΠΑ έχει πλέον τη ρωσική σημαία ζωγραφισμένη στο πλάι του
22:10
ΕΛΛΑΔΑ
Η βασιλόπιτα στα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα κέικ του κόσμου - Οι «ρίζες» της (pic)
21:57
ΚΟΣΜΟΣ
Politico: Ανησυχία σε ΝΑΤΟ και ΕΕ για την κυπριακή προεδρία εν μέσω έντασης με την Τουρκία
21:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Το 2026, η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη (vid)
21:30
ΚΟΣΜΟΣ