Γερμανία: Μπέρδεψε κολοκύθι με ...βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Αναστάτωση στις αρχές προκάλεσε ένας Γερμανός, ο οποίο κάλεσε την αστυνομία, ειδοποιώντας την ότι είχε βρει, όπως νόμιζε ο ίδιος, μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον κήπο του σπιτιού του.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η βόμβα ήταν απλά ένα ...τεράστιο κολοκύθι.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Μπρέτεν, δίπλα στην Καρλσρούη, όπου ο 81χρονος ανακάλυψε τη ...βόμβα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το μήκους 40 εκατοστών και βάρους πέντε κιλών κολοκύθι “έμοιαζε όντως με βόμβα”. Η αστυνομία εκτιμά ότι κάποιος το πέταξε μέσα στον κήπο πάνω από το φράχτη.
Η ανακάλυψη βομβών από τη διάρκεια του πολέμου είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στην Γερμανία και οι αρχές αναγκάζονται πολλές φορές να εκκενώσουν μεγάλες περιοχές προκειμένου να τις εξουδετερώσουν.
SPONSORED
Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Στον θείο η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών
19:08
Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση γιατρός για ασέλγεια κατά 15χρονου την ώρα της εξέτασης
19:00
Η Βουλγαρία αναστέλλει τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία
18:54
Παρουσιάστηκε η «Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Ανακοπών»: Στόχος η εκδίκαση 36.500 εκκρεμών υποθέσεων
18:46