Τι θα συζητήσουν Πούτιν - Ερντογάν στο Σότσι
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνάντηση τους που πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου στο Σότσι, θα συζητήσουν την κατάσταση στην Συρία και ζητήματα που αφορούν τη διμερή συνεργασία.
Την σχετική ανακοίνωση για την ατζέντα των συνομιλιών που θα έχουν οι δύο ηγέτες έκανε προς τους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ.
«Οι πρόεδροι θα συζητήσουν όλο το φάσμα της διμερούς συνεργασίας, η οποία αυτή τη στιγμή εξελίσσεται και η οποία έφθασε ήδη στα επίπεδα προ της κρίσης» δήλωσε ο Ουσακόφ, σύμφωνα με το TASS, προσθέτοντας ότι το «δεύτερο μέρος των συνομιλιών αφορά τα ζητήματα διευθέτησης της συριακής κρίσης».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, η συνάντηση αυτή είχε συμφωνηθεί κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δύο ηγέτες στις 28 Οκτωβρίου.
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07