Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν στις 10 Νοεμβρίου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να συναντηθούν αύριο, Παρασκευή, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών της Ασίας- Ειρηνικού (APEC).
Η συνάντηση θα γίνει στο Βιετνάμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου.
«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.
Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει χθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.
«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι’ αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.
Οι ΗΠΑ φέρνουν ξανά Ρωσία και Ουκρανία σε διάλογο – Στο Αμπού Ντάμπι οι συνομιλίες
02:32
Ουκρανία: Τουλάχιστον 26 νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας
02:04
ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου η υποβολή Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής
02:00
Κβαντικός Νόμος: Η Ευρώπη ετοιμάζει την αντεπίθεσή της απέναντι σε ΗΠΑ και Κίνα
01:47