«Ικετεύει για πόλεμο»: Η Βόρεια Κορέα εκλαμβάνει ως απειλή το ταξίδι Τραμπ στην Ασία
Το πρώτο επίσημο ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στην Ασία εκλαμβάνεται ως απειλή από την Βόρεια Κορέα, που τόνισε πως ο αμερικανός πρόεδρος «ικετεύει για πόλεμο».
Το ταξίδι του δείχνει ότι είναι «καταστροφέας», τόνισε η Πιονγκγιάνγκ σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
«Ο Τραμπ έκανε και πάλι την προσπάθειά του να αποξενώσει τους πολίτες μας από την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του απομονωμένου καθεστώτος ζητώντας από τον Κιμ Γιονγκ Ουν να μην υποτιμά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι δηλώσεις του φαίνεται πως δεν συγκίνησαν την Βόρεια Κορέα που διαμήνυσε πως δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί την εμποδίσει από να να αναπτύξει το πυρηνικό της προγράμματος.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Χειρουργός καταδικάστηκε για προληπτική μαστεκτομή χωρίς γονιδιακή ένδειξη
15:39
Προειδοποίηση Τράπεζας Αγγλίας για απάτες με αφορμή fake βίντεο με πρωταγωνιστή τον Φάρατζ
15:38
Η Κομισιόν τοποθετείται για το θέρετρο Κούσνερ: «Έχουμε εκφράσει τις ανησυχίες μας στα Τίρανα»
15:30
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026:Οι Raining Pleasure στο Ηρώδειο με το «Reflections» του Μ. Χατζιδάκι
15:29