Τραμπ: Ο Κιμ με προσέβαλε αποκαλώντας με γέρο
Προσβεβλημένος από τον χαρακτηρισμό «γέρος» που χρησιμοποίησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για να αναφερθεί στο πρόσωπό του δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Σε ανάρτηση του στο twitter ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, ενώ παράλληλα σημείωσε πως ο ίδιος δεν θα αποκαλούσε ποτέ τον Βορειοκορεάτη ηγέτη «κοντό και χοντρό».
«Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν να με προσβάλει αποκαλώντας με ‘γέρο’, όταν εγώ δεν θα τον χαρακτήριζα ΠΟΤΕ ‘κοντό και χοντρό'; Ας είναι, προσπαθώ τόσο πολύ να γίνω φίλος του – και ίσως κάποια μέρα αυτό να συμβεί!», τόνισε στο tweet του ο Τραμπ.
Παράλληλα, μέσω του ίδιου μέσου, επεσήμανε πως ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ συμφώνησε να επιβάλει αυστηρότερες κυρώσεις εις βάρος της Βόρειας Κορέας σε απάντηση στο πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.
«Ο Κινέζος πρόεδρος Σι τόνισε ότι θα επιβάλλει ενισχυμένες κυρώσεις ενάντια (στη Βόρεια Κορέα)», ανέφερε ο από το Ανόι, στον προτελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία.
«Ανακαίνιση κατοικίας: Σήμερα εκπνέει η προθεσμία έκδοσης βεβαίωσης για ένταξη στο πρόγραμμα
03:00
Πέντε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια τον Οκτώβριο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών-Τι αφορούν
02:00
ΑΑΔΕ: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση ηλεκτρονικής τιμολόγησης
01:00
Τέλη κυκλοφορίας για οφειλές του 2021: Τι πρέπει να κάνετε όταν λάβετε τα ειδοποιητήρια
00:30