Οι Eagles of Death Metal στο Μπατακλάν για τα δύο χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση
Δύο μέλη των Αμερικανών Eagles of Death Metal, οι οποίοι βρισκόταν στη σκηνή του Μπατακλάν το τραγικό βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου του 2015, επέστρεψαν στο σημείο της τραγωδίας για μία μικρή εμφάνιση - φόρο τιμής.
Ο τραγουδιστής Jesse Hughes και ο κιθαρίστας Dave Catching εμφανίστηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα σε μία εκδήλωση που διοργάνωσαν οι επιζώντες της επίθεσης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους ενενήντα άνθρωποι από το αιματοκύλισμα των τζιχαντιστών.
Οι δύο μουσικοί έπαιξαν δύο τραγούδια της μπάντας, το “Save a Prayer” και το “I Love You All The Time” και στη συνέχεια πέταξαν λευκά τριαντάφυλλα στους παρευρισκόμενους.
Ο Hughes ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος λίγο πριν το “Save a Prayer” διότι ήταν το τελευταίο κομμάτι που είχαν παίξει το 2015, λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση. Υπενθυμίζεται, πως ο Jesse ήταν ανεπιθύμητος στον συναυλιακό χώρο το 2016 λόγω των σχολίων του σχετικά με τους υπεύθυνους ασφαλείας.

EPA/IAN LAGDSON
SPONSORED
Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι
22:44
«Το Πακιστάν θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ιράν» δήλωσε ο Σαρίφ στον Πεζεσκιάν
22:33
Κεραμέως για κόμμα Τσίπρα: «Ωραία παράσταση, αλλά το περιεχόμενο ακριβώς το ίδιο»
22:22
Γάζα: Ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς επιβεβαιώνει τον θάνατο του διοικητή του
22:14