Ιαπωνία: Αδέσποτη γάτα ο κύριος ύποπτος για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης
Μια αδέσποτη γάτα είναι ο κύριος ύποπτος για τον θάνατο μιας 82χρονης γυναίκας από την Ιαπωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σπίτι της, από την κόρη της, όταν πήγε να την επισκεφτεί.
Η ηλικιωμένη φαίνεται ότι πέθανε από αιμορραγία, έχοντας 20 τραύματα στο πρόσωπο της, σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Ιαπωνίας.
Ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση, έκανε λόγο για τραύματα «πρωτοφανούς αγριότητας» και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.
«Όταν τη βρήκαμε, ολόκληρο το πρόσωπό της πάνω από το πιγούνι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί», ανέφερε η κόρη της άτυχης γυναίκας, Μαγιούκο Ματσουμότο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο σημάδι διάρρηξης στο σπίτι, ούτε ίχνη εισόδου ή εξόδου κάποιου προσώπου περίπου την ώρα που υπολόγισαν ότι έγινε η επίθεση. Μελετώντας πιο διεξοδικά την υπόθεση, κατέληξαν ότι οι πληγές της ηλικιωμένης έμοιαζαν πολύ με… γρατζουνιές γάτας.
Ξεκίνησαν να ερευνούν τις αδέσποτες γάτες της περιοχής και βρήκαν μικρή ποσότητα αίματος στα νύχια μιας γάτας, το οποίο πιθανότατα να είναι ανθρώπινο.
Η τελική απάντηση αναμένεται από το εγκληματολογικό εργαστήριο.
Η μαθηματική ιδιοφυΐα που αποχώρησε από την Anthropic και έγινε το πρόσωπο της ασφάλειας της ΑΙ
13:00
Η Δανία λέει πως το ΝΑΤΟ θα έχει ευθύνη για την ασφάλεια της Αρκτικής βάσει της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
12:55
Προσφυγή εισαγγελέα κατά της απόφασης για τους δύο κατηγορούμενους με βαρύ οπλισμό στη Θεσσαλονίκη
12:46
Σε φορτισμένο κλίμα οι καταθέσεις των συγγενών στην δίκη για την τραγωδία των Τεμπών
12:41