Ο «Ποπάι» της Ρωσίας «τρώει» λάδι με αλκόολ (pic & vid)
Ρώσος μποντιμπίλντερ υποστηρίζει πως είναι ο «ανθρώπινος Ποπάι» και καυχιέται για τα φουσκωμένα του ποντίκια. Σύμφωνα με ρωσικό μέσο, ο 21χρονος Κιρίλ Τερεσίν χορηγούσε ενέσεις στον εαυτό του με μείγμα λαδιού και αλκοόλ.
Οι ενέσεις περιέχουν συνθόλη, ουσία η οποία δεν είναι παράνομη και διατίθεται σε διάφορες μορφές. Αποτελείται από 85% λάδι, 7,5% λιδοκαΐνη (ουσία που περιέχεται στα παυσίπονα) και 7,5% αλκοόλ. Η συνθόλη εγχέεται στους μύες με σκοπό να αλλάξει το σχήμα τους και αρκετοί μποντιμπίλντερς τη χρησιμοποιούν πριν τους διαγωνισμούς επίδειξης.
Οι μύες του Κιρίλ είναι 64 εκατοστά, αλλά δεν αυξάνουν τη δύναμή του και η συνθόλη θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία του ανθρώπου.
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν «βλέπουν» Πακιστάν και Τραμπ - Μνημόνιο και συμφωνία σε 60 μέρες
10:02
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία για εξαφάνιση 60χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης - Δεν απαντά στο κινητό
09:59
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο Μεταξουργείο: Οι πρώτες κινήσεις του 40χρονου αφότου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι
09:54
ΚΟΣΜΟΣ
Φόβοι για εύθραυστη εκεχειρία στο Λίβανο - Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν, λέει το Πακιστάν - «Προς συμφωνία μέσα σε 60 ημέρες»
09:46
ΧΡΗΜΑ