Συρία: Υπέρ ενός πιο μακροπρόθεσμου ρόλου των ΗΠΑ οι Κούρδοι
Το κυριότερο κόμμα των Κούρδων της Συρίας, το PYD, δήλωσε πως ο υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμός κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος πρέπει να συνεχίσει να επιχειρεί στη Συρία όσο δεν υπάρχει πολιτική επίλυση της συριακής κρίσης.
Ο συμπρόεδρος του PYD, Σαχόζ Χασάν, απαντούσε, με γραπτό μήνυμα στο πρακτορείο Reuters, σε σχόλια που έκανε τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζιμ Μάτις, ο οποίος περιέγραψε έναν πιο μακροπρόθεσμο ρόλο για τα στρατεύματα των ΗΠΑ για μεγάλο διάστημα μετά την απώλεια από τους μαχητές του ΙΚ όλων των εδαφών τα οποία κατέχουν.
«Χωρίς την επίτευξη πολιτικής λύσης στη συριακή κρίση και με τη συνέχιση της τουρκικής και ιρανικής επέμβασης στη Συρία, και με τη συνεχιζόμενη παρουσία ομάδων της αλ Κάιντα στη Συρία, η συνέχιση της επιχείρησης του συνασπισμού είναι καλύτερη», είπε ο Χάσαν.
Στους δρόμους της Μινεάπολης χιλιάδες διαδηλωτές: Ζητούν την απομάκρυνση των πρακτόρων του ICE
11:07
Επισπεύδεται η ενεργοποίηση του Κάθετου Διαδρόμου: Υπεγράφη η πρώτη συμφωνία πώλησης αμερικανικού LNG στην Ουκρανία
11:00
ΒΟΟΚREADS: Η Σάλι Ρούνεϊ στο απόγειό της: Tο «Ιντερμέτζο» είναι το πιο ώριμο και ανθρώπινο βιβλίο της
10:44
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς οχημάτων που έτρεχαν με πάνω από 160χλμ την ώρα
10:33