Κρεμλίνο: Άγνωστο αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία ο Πούτιν
«Προς το παρόν είναι άγνωστο, αν ο Πούτιν θα θέσει υποψηφιότητα για την επόμενη προεδρική θητεία. Όπως γνωρίζετε ο ίδιος δεν έχει πει τίποτα για το θέμα αυτό». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντιμίτρι Πεσκόφ, σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.
Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών και πρώην υπουργό οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν.
Στο ερώτημα, αν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αλεξέι Κουντρίν, συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να εκπονήσει ο Κουντρίν το τμήμα του προεκλογικού του προγράμματος του Πούτιν που αφορά την οικονομία, ο Πεσκόφ απάντησε λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έκανε καμία τέτοια δήλωση.
Οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου του 2018, ενώ η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει επίσημα εντός του Δεκεμβρίου του 2017.
Φλόριντα: Σοκ από την αεροπορική τραγωδία - Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια με τα μικρά παιδιά της
03:54
Μακελειό στη Νιγηρία: Ένοπλοι σκότωσαν οκτώ αστυνομικούς και απήγαγαν άλλους πέντε
03:11
Υποχρεωτική πλέον η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Τέλος στις συζητήσεις «ταμπού»
03:00
Ισπανία: Ταυτοποιήθηκαν και οι 69 νεκροί από τη σιδηροδρομική τραγωδία
02:54