ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Πυροβόλησαν τίγρη που το «έσκασε» από τσίρκο

Παρίσι: Πυροβόλησαν τίγρη που το «έσκασε» από τσίρκο
Φωτογραφία αρχείου EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Μια ...τίγρης προκάλεσε πανικό στο Παρίσι την Παρακευή, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερη στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και εξαιτίας της διακόπηκαν προσωρινά και τα δρομολόγια του τραμ.

Το αιλουροειδές κατάφερε να δραπετεύσει από ένα τσίρκο, αργά το απόγευμα σήμερα στο νοτιοδυτικό Παρίσι. Οι υπάλληλοι του τσίρκου δεν κατάφεραν να την πιάσουν και τελικά αναγκάστηκαν να την σκοτώσουν, όπως ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας που επικαλείται το Reuters.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την πυροσβεστική, γύρω στις 6 το απόγευμα, καθώς είδαν την τίγρη να περιφέρεται στους δρόμους. Για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την εξουδετέρωση του ζώου, διακόπηκαν για μισή ώρα τα δρομολόγια του τραμ στη γραμμή T3a.

Η αστυνομία του Παρισιού κάλεσε αμέσως μετά τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην σπέρνουν τον πανικό: «Τίγρη δραπέτευσε από τσίρκο στο 15ο Διαμέρισμα: εξέλιπε κάθε κίνδυνος. Μην διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες» ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβαν οι αστυνομικές αρχές του 15ου Διαμερίσματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ