Ούτε η NASA δεν γνωρίζει την προέλευση του μυστηριώδους «Bama Boom» (vid)
Ερωτηματικά στην επιστημονική κοινότητα έχει προκαλέσει ένας ανεξήγητος κρότος, ο οποίος ακούστηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αλαμπάμα.
Ο κρότος, που ονομάστηκε «Bama Boom», ταρακούνησε πολλά σπίτια στην πολιτεία, όμως κανείς, ούτε καν οι ειδικοί, δεν έχουν απαντήσεις για την προέλευση και τη φύση του.
Σύμφωνα με τα επιστημονικά αρχεία, αυτή ήταν η 64η φορά που έχει ακουστεί παρόμοιος κρότος στη Γη, με αντίστοιχα φαινόμενα να έχουν σημειωθεί σε Μίσιγκαν, Μάντσεστερ και Σαν Ντιέγκο – μεταξύ άλλων.
Η επικρατέστερη άποψη για τον κρότο είναι πως προέρχεται από υπερηχητικά αεροσκάφη ή μετεωρίτες που εκρήγνυνται στην ατμόσφαιρα.
Βέβαια η NASA έχει αποκλείσει το δεύτερο σενάριο, αυτό των μετεωριτών, χωρίς ωστόσο να δώσει κάποια σαφή εξήγηση.
Ο κρότος λοιπόν παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.
Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν στο «τιμόνι» του βιογραφικού δράματος «Margret and Stevie»
14:48
Πρόστιμο «μαμούθ» στο Reddit λόγω αδυναμίας επαλήθευσης της ταυτότητας ανήλικων χρηστών
14:47
Τέσσερα χρόνια πολέμου: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε δίπλα στην ευρωπαϊκή στις Βρυξέλλες (pics)
14:36
Instant Win: Η νέα εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή
14:28