Αεροπορικές επιδρομές της Τουρκίας κατά μαχητών του ΡΚΚ στο Ιράκ
Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας επιβεβαίωσαν ότι σκότωσαν περισσότερους από 80 «τρομοκράτες», όπως χαρακτηρίζουν τους Κούρδους μαχητές του PKK, σε αεροπορικές επιδρομές που διεξήγαγαν τη Δευτέρα στο βόρειο Ιράκ.
«Περισσότεροι από 80 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν και πολλοί τρομοκράτες τραυματίστηκαν» στους βομβαρδισμούς, τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Τουρκίας.
Στις αεροπορικές επιδρομές στοχοθετήθηκαν θέσεις του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην περιοχή του Ασός, στο βορειοανατολικό τμήμα του Ιράκ, σύμφωνα με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
Τους βομβαρδισμούς δεν επιβεβαίωσε κάποια ανεξάρτητη πηγή.
Μια αποθήκη πυρομαχικών, δύο στρατιωτικά οχήματα και καταφύγια των Κούρδων μαχητών καταστράφηκαν, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Γ. Μαζωνάκης: Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του γιατρού την ημέρα του θανάτου του τραγουδιστή
13:53
Τραμπ από Δουβλίνο: «Θα χαιρόμουν πολύ να δω μια ενωμένη Ιρλανδία»
13:45
Γεωργιάδης: Νέο πλαίσιο για «θαυματουργές» θεραπείες - Τέλος στις παραπλανητικές διαφημίσεις
13:28
Η «ομπρέλα με το δηλητήριο»: Η δολοφονία του αντιφρονούντα που αποδόθηκε στην KGB
13:20