Νέα δικαστική περιπέτεια για τον Μπερλουσκόνι
Στο εδώλιο για χρηματισμό μάρτυρα αναμένεται να καθίσει το επόμενο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αυτή τη φορά στην πόλη Σιένα της κεντρικής Ιταλίας.
Όπως γράφει ο ιταλικός τύπος, ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του 'Αρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει σε ό,τι αφορά τα πάρτι «Μπούνγκα -μπούνγκα».
Παράλληλα, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη στο Μιλάνο, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα κατηγορηθεί για χρηματισμό μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στα πάρτι του 'Αρκορε.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να κατέβαλε, συνολικά, δέκα εκατομμύρια ευρώ στις κοπέλες αυτές, ζητώντας τους, πάντα, να ψευδομαρτυρήσουν.
«Θύελλα» αντιδράσεων με σχόλιο του Μασκ για 19χρονη στη Δανία που κινδύνευε με απέλαση
10:55
Τι συζήτησαν Τραμπ - Νετανιάχου για Ιράν, αφοπλισμό Χαμάς και τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
10:50
Στα 15,7 δισ. ευρώ το 2024 η αξία παραγωγής στον κατασκευαστικό κλάδο
10:44
Καποδίστριας και ψυχανάλυση
10:41