Ντάισελμπλουμ: Δεν έχω καμία προτίμηση μεταξύ των υποψήφιων διαδόχων μου
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε ότι δεν έχει καμία προτίμηση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων διαδόχων του, της υπουργού Οικονομικών της Λετονίας, Ντάνα Ρεζνιέτσε-Οζόλα, του Λουξεμβούργου, Πιερ Γκραμένια, της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ και της Πορτογαλίας, Μάριο Σεντένο.
«Τους αγαπώ όλους πολύ» απάντησε ο Ντάισελμπλουμ αναφερόμενους στους τέσσερις υποψηφίους, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.
Ο Ολλανδός αξιωματούχος, που θα αποχωρήσει από τη θέση του στα μέσα Ιανουαρίου, συνέστησε στον διάδοχό του να δίνει «μεγάλη προσοχή στο ενδεχόμενο επανάπαυσης».
«Νιώθω μεγάλη ανησυχία βλέποντας ότι προχωράμε προς το πεδίο της επανάπαυσης. Τα πράγματα πάνε τόσο καλά, οι τράπεζες πάνε καλύτερα, η οικονομία πάει καλύτερα. Βλέπω πολλούς πολιτικούς να χαλαρώνουν. Κι όμως, πρέπει πραγματικά να ριχθούμε στη δουλειά» τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup.
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Προσωπικού Βοηθού
02:00
Τα 5+1 μέτρα για πολύτεκνους: Tα voucher, ο μηδενικός φόρος, η αύξηση στο επίδομα γέννησης
01:00
Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο οι συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
00:30
Ανάρτηση Γκίλφοϊλ για την 11η Σεπτεμβρίου: «Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»
23:56